Aktiviteter

Aktiviteter

Höstläger!

Lomma Hundungdom arrangerar ett övernattningsläger för medlemmar i Sveriges Hundungdom! Den 1/11 - 2/11 träffas vi på Lomma brukshundsklubb för två dagar fulla av aktiviteter, grillning och mys med hundarna. Agility, lydnad, lekar, göra egna hundhalsband och massa, massa mer står på schemat!

Vi kommer att sova över i Lomma Hundungdoms stuga. För den som inte vill sova över går det bra att åka hem på kvällen den 1/11 klockan 22:00 (då alla aktiviteter är slut för dagen) och komma tillbaka igen på morgonen den 2/11 klockan 8:00, då vi går en promenad innan frukosten serveras.

Första dagen!

Klockan 11:00 samlas alla vid Lomma HU:s klubbstuga, de som ska sova över fixar då sina sovplatser och sedan får man en hund tilldelad sig (om man inte har en egen eller om ens egen hund löper, då vi inte tillåter löptikar på detta lägret. Detta är med hänsyn till både tiken och hanhundar som kan uppleva stress och nervositet.)

Efter det kör vi direkt igång med agility!

Efter agilityn blir det lunch och sedan fortsätter vi med aktiviteterna som ledarna håller i fram till kvällen, då vi äter och leker lekar, sedan säger vi godnatt.

Andra dagen!

Frukosten serveras klockan 9:00, sedan kör vi igång med nya, roliga aktiviteter och senare på dagen fikar vi innan vi avslutar.

Dagen kommer att sluta klockan 13:00, då alla är klara för hemfärd.

Sammanfattat

Var: Lomma BK och HU

När: 11:00 den 1/11 (22:00) - 13:00 den 2/11

Pris: 400 kr + medlemskap i SHU, betalas in på bg 516-9032 (Lommahu), märk med deltagarens namn och personnummer

I priset ingår all mat (frukost, lunch, mellanmål och middag) och dricka. Godis och snacks får man ta med själv om man vill. Det ingår även en cool t-shirt med klubbens logga!! OBS! Alla lånehundar är nu utlånade! Du kan sätta upp dig på vår väntelista för lånehundar i anmälan. 

Senaste anmälningsdag är 1:a oktober (1/10)! Vi ses!

 

Vi hoppas att du vill vara med på detta roliga läger, men vi har bara ett begränsat antal platser och lånehundar så skynda dig och anmäla!

Anmälan är stängd, det finns inga platser kvar!

Medlemsmöte

Föreningen Lomma Hundungdom kallar till medlemsmöte den 1/10 -2018 klockan 18:00 i Lomma HU's klubbstuga! 

Kom och få din röst hörd, träffa styrelsen, se vad som planeras inför hösten och vintern, få reda på klubbens framtid och mycket mer!

Har du förslag till LHU's styrelse eller något du vill ta upp på mötet kan du mejla dina ärenden till kontakt@lommahu.se, så sätter vi upp det på dagordningen. 

Vi ses där!

PS! Det bjuds på fika! 

Ge oss förslag på aktiviteter!

Har du en önskan om en speciell aktivitet som du vill att LHU ska arrangera eller hålla i? Kontakta då oss här!