Aktiviteter

Aktiviteter

Höstläger

Lomma Hundungdom arrangerar ett övernattningsläger för medlemmar i Sveriges Hundungdom! Den 26/10-27/10 träffas vi på Lomma brukshundsklubb för två dagar fulla av aktiviteter, lekar och mys med hundarna. Agility, lydnad, lekar, pyssel och massa, massa mer står på schemat!

Vi kommer att sova över i klubbstugan. För den som inte vill sova över går det bra att åka hem på kvällen den 26/10 klockan 22:00 (då alla aktiviteter är slut för dagen) och komma tillbaka igen på morgonen den 27/10 klockan 8:00, då vi går en promenad innan frukosten serveras.

Första dagen

11:00 samlas alla vid Lomma HU:s klubbstuga, de som ska sova över fixar då sina sovplatser. Efter det kör vi direkt igång med agility!

Efter agilityn blir det lunch och sedan fortsätter vi med aktiviteterna som ledarna håller i fram till kvällen, då vi äter och leker lekar, sedan säger vi godnatt.

Andra dagen

Frukosten serveras klockan 9:00, sedan kör vi igång med nya aktiviteter och senare på dagen fikar vi. Dagen kommer att sluta klockan 13:00 då alla är klara för hemfärd. 

Sammanfattat

Var: Lomma BK och HU

När: 11:00 den 26/10 (22:00) - 13:00 den 27/10

Pris: 500 kr + medlemskap i SHU, lägeravgiften betalas in på bg 516-9032 (Lommahu), märk med deltagarens namn och personnummer. Info om medlemskap i SHU hittar ni här: https://www.skk.se/sv/SHU/Bli-medlem/

Övrig info:

  • Inga löpande tikar få tyvärr delta, med respekt för de andra deltagarna.
  • Hunden måste vara grundvaccinerad!
  • Inga valpar på denna aktiviteten, hundar äldre än 6 månader är välkomna!
  • Inga lånehundar till denna aktiviteten 🙁

I priset ingår all mat (frukost, lunch, mellanmål/fika och middag) och dricka. Godis och snacks får man ta med själv om man vill. Det ingår även en cool t-shirt med klubbens logga!!

Först till kvarn!