Aktiviteter

Aktiviteter

Årsmöte 2018!

Varje år håller klubben ett årsmöte där både styrelsen och ni medlemmar får delta. På årsmötet får du se vilka som blir valda till styrelsen och vad styrelsen har för planer inför nästa år. Du får reda på vilka kurser som kommer hållas, vilka läger vi kommer att anordna och andra händelser som kommer ske under 2018!

Men vi i styrelsen kan inte ta alla beslut själva, vi behöver din hjälp! På mötet kan du säga vad just du tycker om en viss sak, kanske att du vill ha fler läger? Fler tävlingar? Ett studiebesök? Du kommer även att få vara med och rösta om beslut, röstningen sker helt demokratiskt. Det betyder att allas röster är värda precis lika mycket, din röst är precis lika värd som någon i styrelsen!

Vi ser gärna att du kommer till mötet, det kanske låter tråkigt med ett möte, men det är väldigt viktigt att just du kommer. Vi vill höra vad klubbens medlemmar tycker och tänker, ni kommer alltid med så bra idéer!

Innan mötet träffas vi som vill och kan och tränar agility med hundarna! Träningen är utan instruktörer, men självklart hjälps vi åt!

Agilityn, som är helt kostnadsfri, startar 16:00 och pågår till 17:30. Efter träningen går vi in och startar mötet.

Mer information finns i kallelsen. Vi i styrelsen ser fram emot att se dig på mötet!  

 

Ge oss förslag på aktiviteter!

Har du en önskan om en speciell aktivitet som du vill att LHU ska arrangera eller hålla i? Kontakta då oss här!