Representantskapet 2017

Representantskapet 2017

Den 16-17 september åkte Vera, Tina och Sofia till Jönköping för att gå på Sveriges Hundungdoms årliga representantskapsmöte, för att för första gången representera Lomma HU! Där träffade vi hundungdomar från hela Sverige, från norr till söder.

Lördagen började med god hotellfrukost och sedan var det dags för mötet att dra igång. Deltagarna fick lov att rösta och diskutera om frågor som berör SHU och dess medlemmar.    U-SM, stadgeändring och val till Ungdomsrådet var bland annat det som togs upp. 

På kvällen samlades alla för en trevlig, gemensam middag med fina tal. Morgonen därefter återupptogs mötet och Sofia blev invald i valberedningen! Hurra för södra Sverige!!!

Mötet avslutades på eftermiddagen och vi åkte hem mot Lomma igen. 

Tack till SHU, UR och alla delegater och gäster som deltog. Vi ses nästa år!


Kommentarer är stängda.